HU EN

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

A Teljes név mező nem lehet üres
A Telefonszám mező nem lehet üres
A Tárgy mező nem lehet üres
Kérjük, ossza meg velünk, hogyan tudunk segíteni...

Rólunk

KIK VAGYUNK?

BARANYA VÁRMEGYE ÉV VÁLLALKOZÓJA CSÓKA CSABA A CORVUS-MED KFT. ÉS A REHAB-DÉL KFT. ÜGYVEZETŐJE 2023-BAN

A Corvus-Med Kft. a csúcstechnológiát képviseli az alsó és felső végtag protézisek gyártásában. Szakembereink közel 20 éves ortopédtechnikai tapasztalattal rendelkeznek. Elkötelezetten támogatjuk embertársainkat abban, hogy fenntarthassák vagy visszanyerjék mozgásszabadságukat.

A rehabilitáció folyamata során a páciensek kiemelkedő minőségű protetikai ellátása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a személyes konzultációra, hiszen a bizalom és a megbízhatóság az alapja tevékenységünknek. A Corvus-Med Kft. 2009-ben alakult Pécsett. Az 1998 óta gyógyászati segédeszköz gyártással foglalkozó pécsi Rehab-Dél Kft.-vel közösen együttműködve elsődleges célunk az volt, hogy egy komplex Rehabilitációs Központot hozzunk létre, ami eddig hiányzott a térségből. A két társaság alaptevékenysége a gyógyászati segédeszközök gyártása és forgalmazása, valamint a mozgássérült emberek rehabilitációjához szorosan kapcsolódó szolgáltatások működtetése.

Küldetésünknek tartjuk, hogy a környező rehabilitációs intézményekkel, kórházakkal együttműködve segítsük betegeinket a minél aktívabb élet elérésében, valamint a munkába való visszatérésben hatékony és eredményes módszerekkel. Olyan eszközöket fejlesztünk, gyártunk, forgalmazunk, amelyek ügyfeleinknek, a gyógyászati segédeszközt használóknak biztosítják az esélyegyenlőség megvalósulását. A magas technológiai színvonalon elvégzett gyártói tevékenységben és az ügyfélközpontú rehabilitációs szakmai team együttműködésének hatékonyságában hiszünk, valljuk, hogy a páciensek tudatossága és elégedettsége képes biztosítani számunkra az eredményességet és a fenntartható fejlődést. Telephelyünkön receptbeváltás is lehetséges. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelővel kötött finanszírozási szerződéssel rendelkezünk, mely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a szakorvosok által felírt vényüket beválthassák, a felírt eszközöket (protézisek, egyéb segédeszközök) megrendeljék.

2019 óta szoros együttműködésben állunk a Pécsi Tudományegyetem 3D Nyomtatási és Vizualizációs Központjával, a munkafolyamatok egy telephelyen zajlanak, amely nagy mértékben segíti innovációs törekvéseink megvalósítását a protézis fejlesztés tekintetében.

Közös célkitűzésünk a különböző kutatási és fejlesztési projektek megvalósítása a protézis gyártás területén, melyben elsődlegesen a 3D nyomtatott protézisek szerepelnek.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.
A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Több információ.

ÜGYVEZETŐ

CSÓKA CSABA ISTVÁN

NYITVATARTÁSI IDŐ

HÉTFŐ
KEDD
SZERDA
CSÜTÖRTÖK
PÉNTEK
SZOMBAT
VASÁRNAP

08:30 - 17:00
08:30 - 17:00
08:30 - 17:00
08:30 - 17:00
08:00 - 16:00
ZÁRVA
ZÁRVA

cript>