HU EN

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

A Teljes név mező nem lehet üres
A Telefonszám mező nem lehet üres
A Tárgy mező nem lehet üres
Kérjük, ossza meg velünk, hogyan tudunk segíteni...

Protézisek

Egy végtag elvesztése hatalmas változást jelent nemcsak az érintettek, hanem hozzátartozóik életében is. Az új élethelyzet rengeteg kérdést vet fel – a hivatás, a hétköznapok, a szabadidő és az egész társadalmi környezet új kihívások elé állítja az amputáción átesetteket. A protézisellátás során elsődleges célunk, hogy pácienseink minél előbb visszanyerhessék mobilitásukat és elinduljanak az önálló élet felé vezető úton.

Ügyfeleink a megfelelő aktivitási szint elérésével a NEAK által támogatott alapellátás során is lehetőséget kapnak a magas technológiai színvonalon gyártott protézisek használatának elsajátítására. Az alapellátáson felül a csúcstechnológiával készült speciális protézis-rendszerek is igényelhetőek egyedi méltányossági eljárás útján.

Egészségügyi Központunkban a kezelőorvossal, az ortopédiai műszerésszel és a gyógytornásszal történő személyes konzultációt követően segítjük ügyfeleinket a leginkább megfelelő protézis kiválasztásában, a páciensek magas aktivitási szintjéhez és egyedi igényeihez igazodva.

ALSÓ VÉGTAGI PROTÉZISEK

CSŐVÁZAS COMBPROTÉZIS

A csonktok szénszálas erősítésű, könnyű súlyú, bőrbarát akrilgyantából készül, igény szerint szilikon gél ellátással. A csatlakozási pontoknál a protézis statikája fokozat nélkül állítható később is. Korszerű Otto Bock modul elemekből épített combprotézis. A térd és bokaízület pótlása igénybevételtől és aktivitási szinttől függően választható ki (szabad-, záras-, fékes-, négytengelyes, pneumatikus térdízület).

„A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát !”

CSŐVÁZAS KÖNNYÍTETT COMBPROTÉZIS

A protézis 40%-kal könnyebb a hagyomásnál.A tok és borítása szénszálas erősítésű, könnyűsúlyú, bőrbarát akrilgyantából készül. A hatékonyabb rögzítést a csontokon belül kialakított felfújható légpárna teszi korszerűvé és dinamikus kialakításúvá. A felfüggesztése gumis derékövvel történhet, belső tokja rugalmas hablemezből készül, mely tisztán tartható és cserélhető,jól kezelhető. Térdízület és lábfej tetszőlegesen választható.

„A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát !”

CSŐVÁZAS LÁBSZÁRPROTÉZIS

Egyedi gipszminta és méretvétel alapján készíthető, a belső csonktok rugalmas polifoam, illetve igény szerint szilikon liner. A tok és borítása szénszálas erősítésű, könnyű súlyú, bőrbarát akrilgyantából készül. Sorvadt izomzat vagy érzékeny bőrfelület, sebesedésre hajlamos csonk esetén, belső szilikon csonktok javasolt. A protézis lábat és a laminált műanyag csonktokot egy modulár rendszerű és állítható csőváz köti össze. A protézis külsô kozmetikája habszivacs borítású, amelyet testszínû kapron harisnya fed.

„A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát !”

FELSŐ VÉGTAG PROTÉZISEK

KOZMETIKAI ALKAR PROTÉZIS

A tok és borítása szénszálas erősítésű, könnyű súlyú, bőrbarát akrilgyantából készül. A protézis tok az olecranon fölött kerül felfüggesztésre. A kéz pótlása passzív, daktiloszkopikus kesztyűvel és az abban elhelyezett hab töltőkézzel valósul meg, a felhelyezését csőharisnya könnyíti.

„A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát !”

MYOELEKTROMOS ALKAR PROTÉZIS

Az alkar amputáltak számára a legmegfelelőbb eszköz, kielégíti az összetett igényeket.A tornáztatott izmok segítségével működtethető, az izmok megterhelése nélkül. Segítségével sokféle művelet végezhető el, ha a viselője megtanulja kihasználni az elektromos protézis nyújtotta lehetőségeket. A protézis vezérlése myo-elektródákon keresztül történik. A termék egyedi engedélyeztetési eljárását cégünk bonyolítja le.

„A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát !”

MYOELEKTROMOS FELKAR PROTÉZIS

Felkaramputáltak igényeinek kielégítésére tervezték. Négyféle méretben alkalmazható, egyesítve az optimális vezérlő funkciókat a kozmetikai helyreállítás igényével. A vezérlő elektronika egy teljesen zárt dobozban kerül elhelyezésre a műkar különleges alumínium ötvözetből készült vázának belsejében.Az ujjak és a nagyujj vázát adó fém karok bronz csapágyakon keresztül csatlakoznak, mozgatásukat egyenáramú elektromos motorok végzik fogaskerék áttételen keresztül. A protézis vezérlése myo-elektródákon keresztül történik. A termék egyedi engedélyeztetési eljárását cégünk bonyolítja le.

„A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát !”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.
A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Több információ.

ÜGYVEZETŐ

CSÓKA CSABA ISTVÁN

NYITVATARTÁSI IDŐ

HÉTFŐ
KEDD
SZERDA
CSÜTÖRTÖK
PÉNTEK
SZOMBAT
VASÁRNAP

08:30 - 17:00
08:30 - 17:00
08:30 - 17:00
08:30 - 17:00
08:00 - 16:00
ZÁRVA
ZÁRVA