HU EN

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

A Teljes név mező nem lehet üres
A Telefonszám mező nem lehet üres
A Tárgy mező nem lehet üres
Kérjük, ossza meg velünk, hogyan tudunk segíteni...

„Év vállalkozója” díjazott Csóka Csaba István, a Corvus-Med Kft. tulajdonos-ügyvezetője

16. alkalommal adták át október 6-án Pécsett, a Horvát Színházban a Baranya vármegyei Prima díjakat és az Év vállalkozója elismeréseket. Az Év vállalkozója elismerést Csóka Csaba István, a Corvus-Med Kft. tulajdonos-ügyvezetője is átvehette.

A Corvus-Med Kft. több évtizede a magyarországi ortopéd-tecnhnikai ipar elismert szereplője, és a csúcstechnológiát képviseli az alsó és felső végtagprotézisek gyártásában. A vállalat mindig is kulcsfontosságúnak tartotta az emberi életminőség javítását, melynek elengedhetetlen és szerves része a protézis-technológiák fejlesztése.

A Corvus-Med Kft. évek óta szoros együttműködésben áll a Pécsi Tudományegyetem 3D Nyomtatási és Vizualizációs Központjával, 2019 óta a két cég egy telephelyen dolgozik.

A közös munkálkodás eredményeként idén a Corvus-Med Kft. bővítette alkalmazottjainak a körét, felvett egy biomedikai mérnök végzettséggel rendelkező szakembert, ezzel is segítve innovációs törekvéseiket a protézisfejlesztésben. Céljuk különböző kutatási és fejlesztési projektek megvalósítása a protézisgyártás terén, fókuszban a 3D-s, nyomtatott protézisekkel.

„Nagyon meglepett a díj, nem számítottam rá. Természetesen örülök, hogy ily módon is elismerést nyert a tevékenységünk" - mondta az ünnepség után Csóka Csaba István.

Fotó: Kalmár Lajos

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.
A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Több információ.

ÜGYVEZETŐ

CSÓKA CSABA ISTVÁN

NYITVATARTÁSI IDŐ

HÉTFŐ
KEDD
SZERDA
CSÜTÖRTÖK
PÉNTEK
SZOMBAT
VASÁRNAP

08:30 - 17:00
08:30 - 17:00
08:30 - 17:00
08:30 - 17:00
08:00 - 16:00
ZÁRVA
ZÁRVA

cript>